Salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie kunt u het beste overlaten aan een administratiekantoor in Amsterdam. Bij het berekenen van de salarissen voor uw personeel komt heel wat kijken. Daar komt bij dat de regels regelmatig wijzigen. In ieder geval jaarlijks en soms ook tussentijds. Daarnaast kunnen er los van wijziging in de regelgeving mutaties zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Fouten in de salarisadministratie moeten worden voorkomen, omdat dit heel vervelend kan zijn voor medewerkers, zeker als er door een fout te veel salaris is uitgekeerd.

Volledig ontzorging van de salarisadministratie

Als uw bedrijf groeit en u besluit personeel aan te nemen dan komt daar ook de salarisadministratie bij kijken. Dat is voor veel ondernemers een onbekend terrein. Salarisstroken opstellen, jaaropgaven maken en aangifte doen voor de loonbelasting. Het zijn allemaal zaken waar u mee te maken krijgt als u personeel in dienst heeft. InterFinance kan al deze taken voor u uit handen nemen. Het administratiekantoor in de regio Muiden zorgt ervoor dat uw medewerkers hun salarisstrook krijgen en dat u weet welke bedragen uitbetaald moeten worden. Zo loopt alles op rolletjes en hoeft u zich daar verder geen zorgen over te maken.

Veel bedrijven besteden de salarisadministratie uit

Niet alleen kleine ondernemers met slechts enkele personeelsleden maar ook grotere bedrijven kiezen vaak voor uitbesteding van de salarisadministratie aan een administratiekantoor. Als u hier ook voor wilt kiezen dan is InterFinance uw partner. De boekhouder in de regio Amsterdam, Weesp en Muiden heeft ruime ervaring met het voeren van de administratie voor de salarissen van uw medewerkers. De ervaren medewerkers volgen jaarlijks bijscholing om de gewijzigde regelgeving correct te kunnen toepassen. Zo weet u zeker dat uw salarisadministratie in vertrouwde handen is.

Geef de salarisadministratie uit handen, vraag nu een offerte aan

Wilt u ook zeker weten dat alles met de verwerking en uitbetaling van de salarissen op rolletjes loopt? Vraag dan nu een offerte aan bij InterFinance, administratiekantoor in Amsterdam. U ontvangt zo snel mogelijk een scherp aanbod op maat. Neem contact met ons op en u ontvangt binnen enkele dagen een offerte.

Alle diensten

Wij ontzorgen grote en kleine mkb bedrijven met hun financiële administratie, fiscaal advies en gedegen jaarrekeningen.

Kennismaken? Plan een gratis gesprek.

Dit kan digitaal, telefonisch of op kantoor.