Bedrijfsadvies

Als ondernemer komt er heel wat op u af. Als u startende ondernemer bent dan heeft u wellicht vragen over de financiering van uw bedrijf, het doen van aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting voor uw bedrijf of het voeren van de salarisadministratie als u personeel in dienst heeft. Daarnaast moet u zich ook nog bezighouden met het werven van opdrachten of het uitleveren van orders aan uw klanten. Gelukkig kunt u rekenen op hulp en advies van de boekhouders en fiscalisten van InterFinance, een ervaren administratiekantoor in de regio Amsterdam.

Vragen over de bedrijfsvoering? Leg ze gerust voor

Wilt u als ondernemer sparren over uw organisatiestructuur of over de bedrijfsvoering? Dan bent u van harte welkom bij InterFinance. Een goede keuze bij de wijze van bedrijfsvoering kan immers het verschil betekenen tussen een succesvolle onderneming of een snel faillissement. Ook als u een bedrijf overneemt waar al een organisatiestructuur aan vastzit kan het zijn dat u hier veranderingen in wilt aanbrengen maar niet goed weet hoe u dit het beste aanpakt. Dan kan de frisse blik van een buitenstaander met kennis van zaken heel verhelderend zijn.

Advies over investeringen

Veel ondernemers vinden het spannend om te investeren. Het gaat vaak om grote bedragen en de vraag of die ooit worden terugverdiend kunnen leiden tot slapeloze nachten. Ook hiervoor kunt u bedrijfsadvies inwinnen bij InterFinance. Samen met u wordt bekeken of de investering verstandig en verantwoord is. Natuurlijk blijft u zelf verantwoordelijk voor uw keuzes aangaande uw bedrijf, maar een beetje ruggensteun bij het maken van deze keuze komt altijd van pas.

Advies op maat voor uw bedrijf

Wilt u ook een ervaren en deskundige sparringpartner voor uw bedrijfsvoering? Vraag dan naar de scherpe tarieven van InterFinance voor deskundig advies. Of u nu startende ondernemer bent of al ruime ervaring heeft, de opinie van een onafhankelijke deskundige komt altijd van pas.

Alle diensten

Wij ontzorgen grote en kleine mkb bedrijven met hun financiële administratie, fiscaal advies en gedegen jaarrekeningen.

Kennismaken? Plan een gratis gesprek.

Dit kan digitaal, telefonisch of op kantoor.